Okej.

Det går lite emot det naturliga att behöva ta extra tillskott utöver maten och då särskilt till barn. Kan kännas en smula märkligt att mata i dem en massa piller eller drycker. Självklart.

Men ärligt talat, om vi nu ska snacka naturligt. Vad tror DU är naturligt idag?

Tror du att vi odlar maten på ett naturligt sätt? Och hur mycket växtlig mat äter ni egentligen ändå? Det har skett en stor förändring på innehållet i maten och det har skett en stor förändring på vår hälsa vilket betyder att vi är rätt kassa på att ta upp näringen. Trist kombination. Vi stoppar i oss apotekets allomfattande piller och tänker att det blir bra men det blir det inte för du har inte en aning om du din biokemi ser ut. Du kanske har på gränsen till kopparförgiftning och sen sitter du och pillar i dig det extra varje dag. Konstigt att det blir obalanser!? Visserligen går det sakta eftersom upptaget är så dåligt men i längden är det tröttsamt för kroppen och det bidrar till fler obalanser. Obalanser som du för vidare till nästa generation.

Det är receptet på ett mindre friskt barn. Och såna finns det många av.
När ska vi greppa och inse att det enda naturliga är att slippa sjukvården i annat syfte än akuta tillstånd? En vardag ska inte vara genomsyrad med sånt!!

Tror du förskole/skolmaten är naturligt? Om du visste att dina barn serverades kemikalier, plast, billigt skräpkött och diverse “matersättningar” i princip varje dag – skulle du då göra något åt det?

JA?

Då kanske det är dags att börja då för det är den bistra sanningen. Man kan gärna TRO att det är bra men det är väldigt sällan det är det. Uttrycket “hemlagad” är noll garanti för att slippa ovan nämda. Precis noll. Jag kan laga köttfärssås och spagetti på plast, mjöl, lätta och industriprocessat kött fyllt av antibiotika och kalla det hemlagat men det är lika dåligt för det.

För ditt barn är det sämre än du tror MEN hur vet man skillnaden när barnen äter sånt här för det mesta och du aldrig får uppleva hur de skulle bete sig om deras kroppar faktiskt mådde så bra som det är tänkt att de ska må. Hur kan man veta?
Ja, där kan inget bevisas förutom de som upplevt det själva. Men vi står ut med mycket innan vi kommer dit.. Allt är normalt idag – cancer är normalt idag. Hiv är normalt, eksem är normalt, acne är normalt, hyperaktivitet är normalt, ja.. jag kan fortsätta i evigheter.

Väldigt få mår optimalt idag. Det är en sanning. Jag känner ingen som varken säger sig må perfekt eller som ser ut att må helt perfekt. Sällan som folk sprudlar av energi idag 🙂

Personligen har jag trott att genom att köpa den bästa maten, det bästa köttet och de färskaste grönsakerna. Samt att tillaga dem på bästa skonsammaste sätt. Att inte ens äga ett paket socker och än mindre ha någon form av fika hemma och utesluta skräpmat totalt skulle lösa problemet.
Det var dyrt och det var typ…mitt liv.
Det var ungefär det mitt liv kretsade runt ungefär varje dag och varje sekund.
Är det sunt då?

Nää.. Det ger definitivt resultat men det är inte alls i nivå med insatsen!

Näring är vårt bränsle och det som gör att vi fungerar.
Därför är det rätt okej att säga att fungerar vi inte har vi näringsbrist.

Sjukhusen test är VÄRDELÖSA. Varför? Jo för att deras referensmallar är helt galna. Du kan ha SLUT på något i kroppen men det är ändå inom intervallet, DERAS intervall och mer än så får du inte veta. Dito. Jag vet om det för jag har gjort deras test och jag har gjort privat test. Inget snack om saken.

Jag har domen att leva på levaxin resten av livet och nu behövs det inte längre?

Så..
Jag tror på självläkning.

Jag tänker inte hymla med att jag avskyr vaccin, antibiotika(penicillin) och läkemedel överlag. Idag tänker jag stå för det och jag är inte ensam.
Jag är övertygad om att det är en pusselbit i dagens ohälsa. Det ska inte behövas – punkt slut.

Kroppen behöver vad den är uppbyggd av, vad som är tänkt för att den ska fungera. För sitt eget försvar.
Det är naivt att tro att vi via kosten ska få i oss allt vi behöver – det är det verkligen. Vi behöver behovsanpassad näring i snäll form och thats it.